E learning på hög nivå

17 maj 2020 Cecilia Olsson

Aldrig tidigare har det varit så aktuellt med E-learning som det är just nu. Att kunna utbilda på distans är ett väldigt smidigt sätt att lära ut sina kunskaper till andra utan att behöva vara på plats rent fysiskt. Det kan dock vara svårt att fånga sin publik då man inte är i samma rum, därför kan man behöva lite hjälpmedel för att kunna leverera en spännande och intressant utbildning. 

Med videos kan man engagera tittaren genom att kombinera personframförande med grafik och inslag. Det gör utbildningen betydligt mer underhållande samt pedagogisk vilket underlättar inlärningen. Det är också positivt för mottagaren att den själv kan välja när och var han eller hon har tid och möjlighet att lära. E-learning passar alla möjliga utbildningar och det är bara fantasin som sätter stopp för hur man vill utveckla den, huvudsaken är att det är lättillgängligt, informativt och gärna så underhållande som möjligt.

Hos Twenty Studios kan man producera intressant material på egen hand eller med hjälp av deras erfarna producenter. Twenty Studios erbjuder en innovativ, engagerande och säker produktionsprocess i en kreativ miljö som finns lättillgänglig i centrala Stockholm. Lokalerna ligger totalt på hela 1500 kvadratmeter där kreativiteten kan flöda. Det finns en studioavdelning med marknadens kanske vassaste green-screen studio, 8 ljudstudios, bildavdelning, redaktion, ett flertal mötesrum, kafeteria, kök samt ett stort antal andra rum och ytor som kan vara användbara i processen.

I Twenty Studios Video Podcast Studio kan man producera alla typer av professionellt innehåll där  en kamera är tillräckligt och där antalet medverkande framför kameran är en eller två personer. Detta är perfekt för E-learning, presentationer, Webinarier, produktpresentationer, nyhetsinslag och mycket mer. Det är en snabb och mycket kostnadseffektiv produktion tack vare att rätt utrustning finns på plats.

Fånga dina tittares intresse och optimera din utbildning med hjälp av en professionell studio. Läs mer på https://twenty.se/e-learning/.

Fler nyheter